Spørgsmål og svar

Få svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Zoono

På huden virker Zoono i op til 24 timer og på andre overflader i op til 30 dage.

Når du har påført Zoono på tør hud, virker det i op til 24 timer. Du kan være aktiv og vaske hænder som du plejer. Zoono vil fortsat virke. Grunden til at Zoono ”kun” virker i 24 timer på huden er, at huden exfolierer og derfor skal du i modsætning til de fleste andre descinficerende produkter blot anvende Zoono på huden 1-2 dagligt.

Når Zoono påføres tør hud eller en overflade og får lov til at tørre, efterlader det et lag, der permanent binder til overfladen. Når sygdomsfremkaldende bakterier eller vira kommer i kontakt med en Zoono behandlet overflade eller hud, så sprænges sygdomsfremkaldende bakterier og vira med det samme. Lidt på samme måde, som når en nål sprænger en ballon.

Nej. Zoono vaskes ikke af. Hverken af huden eller andre overflader. På huden forbliver Zoono aktiv i op til 24 timer og på andre overflader i op til 30 dage. Aktivitet og rengøring nedsætter ikke Zoono´s effektivitet.

Når du bruger Zoono Hånddesinfektion, føles hænderne fugtede og bløde. Det vil fungere som en beskyttende handske, der ikke kan mærkes.

Brug Zoono Body produkter (Hånddesinfektion og Femme) til at forhindre overførsel af bakterier og vira via hudkontakt. Vi anbefaler, at du anvender Zoono Hånddesinfektion som en del af din daglige rutine.

Brug Zoono Overflade Beskyttelse, 30 dages bekyttelse til at sikre at vigtige områder hjemme eller på arbejdspladsen holdes bakterie- og vira-fri. Beskyttelsen er mild og kan anvendes omkring madvarer. Brug den fx. til:

 • Dørhåndtag
 • Stikkontakter
 • Køkken- og spiseborde samt skriveborde
 • Bunden af tasker
 • Vandhaner
 • arbejdspladsen

Du kan nøjes med at anvende Hånddesinfektion 1 gang i døgnet. Zoono Hånddesinfektion forbliver aktiv indtil naturlig exfoliering finder sted. Det tager normalt 24 timer, men vil afhænge af din perspiration. Ved risiko perioder, kan du anvende Zoono lidt oftere, for at føle dig helt sikker.

Alle produkter kan anvendes på eller omkring mennesker, dyr og planter.

Zoono´s produkter indeholder ikke giftstoffer, alkohol eller skadelige kemikalier. Zoono er farveløs, lugtfri, vaskes ikke af ved vask eller rengøring. Zoono er ikke-ætsende og miljø-sikker. Zoono er mindre giftig end fx. C-vitamin og kaffe. Med andre ord kan du roligt anvende Zoono til hele familien.

Zoono er meget mild, nænsom ved huden og dermatologisk testet.

Nej, der er hverken alkohol eller skadelige kemikalier i Zoono´s produkter. Til gengæld er Zoono vandbaseret og sikker for miljøet. Mange andre produkter indeholder op til 70% alkohol. Det er hårdt for din hud. Zoono er mild, men effektiv og efterlader din hud blød og fugtet.

Zoono har været på markedet i New Zealand og Australien i noget tid, men er først i 2020 kommet til Danmark. Produktet er blevet udviklet og testet grundigt inden salget begyndet i New Zealand og Australien – og nu her i Danmark

Ja. Zoono er blevet testet i akkrediterede laboratorier i New Zealand, Australien, UK, Tyskland, Tyrkiet, Sydafrika og Japan. Du kan læse mere om resultaterne på her. Senest er virkningen ift. Coronavirus også dokumenteret. Test resultaterne viser at vores Zoono Mikrobe Beskyttelse, All Purpose spray, der indeholder samme teknologi som i Zoono ® Hånddesinfektion er >99,99% effektiv mod feline Coronavirus (det anerkendte surrogat for COVID19).

Vask hænderne grundigt som normalt og tør dem. Fordel derefter 1-2 sprøjt alle steder på dine hænder. Massér skummet ind i hænderne indtil dine hænder er tørre. Produktet virker optimalt, når dine hænder er tørre, da det dermed binder sig til din hud.

Rengør de flader, som du ønsker at spraye. Sørg for at de er tørre, da Zoono binder og virker bedst på tørre overflader. Spray enten Zoono direkte på overfladen og lad tørre. Alternativt kan du spraye på en microfiber klud og fordele Zoono med kluden på det ønskede område. Når Zoono er tør virker beskyttelsen.

Zoono produkterne anvender oprenset deioniseret vand og en antimikrobiel forbindelse. Ingen alkohol eller giftige kemikalier.

Ja, produkterne er godkendt i Danmark.

Viiral

Viiral er et forskningsbaseret produkt, der renser næsen, tilfører fugtighed og beskytter slimhinderne mod virus, så risikoen for at blive forkølet reduceres, helt uden bivirkninger. Viiral tages som en næsespray og indeholdet er helt naturligt. Viiral indeholder naturligt Sinalin™ neuraminacid og saltvand. Der er ingen kendte bivirkninger ved Viiral.

Kliniske tests har vist, at Viiral kan forebygge forkølelser, pollen allergier og kan iøvrigt styrke næsens helse og løbende næser, tørre slimhinder mm. kan også forebygges.
Viiral øger slimhinderne i næsens indhold af naturligt Sinalin™ neuraminacid. De fleste forkølelser forårsages af virussmitte via de øvre sliminder. Sinalin kan forebygge eller stoppe virus bakterier i næsens slimhinder. Dette gør det vanskeligt for virus partiklerne at fæstne sig i næsens slimhinder. Viiral fugter desuden næsens slimhinder og øger næsen helse.

Viiral bruges som næse spray, hvor man sprayer 2 gange i hvert næsebor. I flere detaljer anvendes Viiral som følger:

  • Puds næse.
  • Tag hætten af spray flasken.
  • Før sprayen anvendes første gang, spray da to gange i luften for at aktivere pumpesystemet.
  • Placer toppen af flasken mellem fingrene og peg dem ind i hvert næsebor.
  • Pump to gange I hvert næsebor mens du trækker luften kraftigt ind med næsen
  • Sæt hætten tilbage på spray flasken.
Hvis børn anvender næsespray, anbefales det at en voksen sikrer korrekt brug og dosering.

Anbefalet dosering voksne og børn:
Børn 2-11 år: 1-2 sprøjt I hvert næsebor 2 gange dagligt
Børn fra 12 år og op samt voksne: 2 sprøjt i hvert næsebor 2 gange dagligt

Viiral indeholder Sinalin ™ neuraminacid, 1mg/ml opløst i isotonic (0,9%) saltvand (NaCl). Sinalin er en naturlig ingrediens i mange daglige fødevarer og forefindes i store mængder i menneskers brystmælk. Dermed er ingredienserne naturlige og kendte af kroppen.
Nej. Der er ingen kendt bivirkninger. Produktet er klinisk testet i flere målgrupper og sammenhænge og der er ingen kendte bivirkninger.
Viiral er siden 2017 blevet produceret i Norge.
Viiral er til de, der ønsker at undgå forkølelser, løbende næser, har tørre slimhinder eller døjer med pollen allergi.

Viiral er klinisk testet blandt flere målgrupper og sammenhænge. Alle tests har vist betydelige positive resultater.

Viiral kan købes på www.bropharma.dk, udvalgte apoteker, helse butikker samt andre større helse sites.

I modsætning til de fleste andre næsespray kan Viiral forebygge fremfor at lindre symptomer. Desuden har visse andre næse spray (ifølge pressen) haft uheldige bivirkninger i form at afhængighed samt bivirkninger. Dette er ikke tilfældet med Viiral, hvor der ingen kendte bivirkninger

Opbevar Viiral næse spray i rum temperatur ude af børns rækkevidde.