Zoono

Videnskabeligt dokumenteret

Zoonos produkter

Zoono® produkterne bygger på en teknologi, hvor der skabes en coating, der påføres en ren og tør overflade. Zoono skaber et mono-molekylært lag, der binder sig til overfladen. De antimikrobielle molekyler skaber mikroskopiske nåle, der tiltrækker og ”spidder” patogener (sygdomsfremkaldende bakterier og vira) og dræber disse. Coatingen virker fortsat effektivt på trods af håndvask, aktivitet, brug, rengøring mv.

Zoono ® produkternes resultater er testede og dokumenterede. I slutningen af februar blev virkningen ift. Coronavirus også dokumenteret. Test resultaterne viser at vores Zoono Mikrobe Beskyttelse, All Purpose spray, der indeholder samme teknologi som i Zoono ® Hånddesinfektion er >99,99% effektiv mod feline Coronavirus (det anerkendte surrogat for COVID19).

Vi anbefaler altid normal og grundig rengøring og håndvask. Zoono® produkterne er en komplementær kapacitet, der sørger for et signifikant bedre niveau af beskyttelse kombineret med vanlig grundig hånd hygiejne og overflade rengøring.

Zoono bliver brugt i hele verdenen

Godkendt og testet