Zoono Body Hånddesinfektion

Zoono Body Hånddesinfektion skaber et coatinglag, der dræber bakterier og vira i op til 24 timer. Produktet virker fortsat ved håndvask og er dokumenteret effektiv mod coronavirus. Hånddesinfektionen er er vandbaseret, hvilket betyder at, den er uden alkohol og farlige kemikalier.  

Zoono Body Hånddesinfektion anvendes bl.a. allerede i skoler og institutioner i New Zealand.

Mildere mod hænderne - længere effekt

Zoono Hånddesinfektion er ikke håndsprit. Den virker både længere og mere effektivt. Med en vandbaseret formular skåner den hud og miljø.

Testet og dokumenteret mod bakterier og vira

Zoono Hånddesinfektion er testet og dokumenteret efter Miljøstyrelsens anbefalinger og standarder. Også mod COVID-19.

Forbliver aktiv på huden i op til 24 timer

Zoono Hånddesinfektion virker på huden i op til 24 timer, takket være vores coating-teknologi. Du kan roligt vaske hænder og være aktiv, da den virker fortsat.

Zoono Hånddesinfektion er fri for alkohol

Pas på dine og dine børns hænder. Netop fordi Zoono Hånddesinfektion ikke er en håndsprit, er den fri for alkohol og andre skadelige kemikalier.

Zoono - Det bedste supplement til god hygiejne

Zoono Body Hånddesinfektion dræber bakterier og forbliver aktiv i op til 24 timer. Produktet er drøjt i brug, og du kan derfor trygt bruge det og være sikret langt længere. Zoono Body Hånddesinfektion er ikke en håndsprit, og derfor finder du hverken alkohol eller andre skadelige kemikalier i produktet. Hånddesinfektionen er mere effektiv, men mildere for hud og miljø.

Zoono´s produkter indeholder ikke giftstoffer, alkohol eller skadelige kemikalier. Zoono Body Hånddesinfektion er farveløs, lugtfri og vaskes ikke af ved håndvask, aktiviteter eller rengøring. Zoono er ikke-ætsende og miljøsikker. Zoono er mindre giftig end fx. C-vitamin og kaffe. Med andre ord, kan du roligt anvende Zoono Hånddesinfektion til hele familien, på arbejdspladsen og til de svage og ældre.

Anvend f.eks. Zoono Body Hånddesinfektion om morgenen som en daglig del af morgenrutinen. Hverken håndvask eller daglige aktiviteter påvirker virkningen på hånddesinfektionen. Du kan læse mere om Zoono Body Hånddesinfektion’s teknologi, der er succesfuldt testet og dokumenteret for at dræbe 99,99 % bakterier og vira – også coronavirus.

Zoono i kampen mod COVID-19

Det er bekræftet at Zoonos teknologi Z-71 Microbe Shield, som findes i Zoono Body Hånddesinfektion, er 99,99 % effektiv mod feline coronavirus – det anderkendte surrogat for COVID-19. Det betyder, at Zoono Hånddesinfektion nu er testet og dokumenteret med succes mod den verdensomspændende pandemi.  

Zoono Body Hånddesinfektion er netop en god løsning i jagten på en effektiv desinfektion, da produktet virker på hænderne i op til 24 timer – også selvom du vasker hænder i løbet af dagen. Dette giver perfekte forudsætninger for beskyttelse og forebyggelse for COVID-19. 

Et helt unikt kendetegn ved teknologien bag er, at Zoono slår bakterier og vira ihjel med teknologi – ikke med skadelige kemikalier. 

  • Testet og dokumenteret mod feline coronavirus (anerkendt surrogat for COVID-19)
  • Testet efter Miljøstyrelsens anbefalinger og standarder
  • Dræber 99,99 % af bakterier og virker i op til 24 timer

Zoono er videnskabeligt testet og dokumenteret mod coronavirus. 

Zoono med på arbejde

Zoono Body Hånddesinfektion er alletiders kollega. Vi skal passe på os selv og hinanden, specielt i den senere tid, hvor COVID-19 har påvirket os alle. 

Hånddesinfektionen kan benyttes på arbejdspladsen og det smarte med Zoono er, at den ikke vaskes af huden. Zoono ligger et usynligt lag på huden og almindelig aktivitet og rengøring nedsætter ikke effektiviteten.

Zoonos produkter er velegnet til private virksomheder og offentlige institutioner og steder som f.eks. metro, toge, busser, lufthavne, offentlige toiletter, dagsinstitutioner, skoler, plejehjem mm. Hånddesinfektionen anvendes i dag bl.a. i London Underground, universiteter og i en lang række virksomheder. 

Zoono Body Hånddesinfektion er registreret i Danmark og effekterne er testet og dokumenteret internationalt. Den er meget mild og nænsom ved huden og dermatologisk testet.

Ønsker I at bestille eller høre mere om, hvordan Zoono kan hjælpe jer, så klik her:

Beskrivelse af Zoono Body Hånddesinfektion

Zoono Body Hånddesinfektion og alle Zoonos andre produkter er intensivt testede og kan beviseligt dræbe en lang række skadelige og sygdomsfremkaldende bakterier. Derudover finder du ingen skadelige stoffer i produkterne – hverken for dig eller miljøet.

I Zoono Body Hånddesinfektion finder du Zoono’s Z-71 Microbe Shield-teknologi, der er blevet testet for en række stammer af coronavirussen – bl.a. feline coronavirus, som er en anerkendt surrogat for COVID-19. Resultaterne viste at teknologien er 99,99 % effektiv mod virussen.

En hånddesinfektion der forebygger og beskytter

Zoono Body Hånddesinfektion vaskes ikke af og dine hænder kan vaskes og tørres som vanligt uden at fjerne det beskyttende skjold. Vores coating-teknologi mærkes ikke på huden, men efterlader blot huden blød og beskyttet. I modsætning til Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray, der virker på overflader i op til 30 dage, virker hånddesinfektionen “kun” i 24 timer, da huden eksfolierer.  

Hvis du har sensitiv hud finder du ikke et mere skånsom hånddesinfektionsmiddel end Zoono Body Hånddesinfektion. Produktet er dermatologisk testet og tager udgangspunkt i de naturlige valg.

Zoono Body Hånddesinfektion beskytter hele familien, hele dagen!

Alle Zoonos Krops- og hudprodukter:

  • Er dermatologisk testede
  • Indeholder ingen skadelige kemikalier
  • Virker i op til 24 timer og vaskes ikke af ved håndvask
  • Er godkendt ift. Fødevaresikkerhed
  • Er meget skånsomme for huden
  • Efterlader et usynligt og umærkeligt antimikrobielt skjold
  • Virker beviseligt mod bakterier, vira og svamp

Ekstra beskyttelse på huden

Zoono Body Hånddesinfektion er ganske mild ved huden, og du kan ikke mærke den i løbet af dagen. Den efterlader dine hænder bløde og beskyttet. Fordi at hånddesinfektionen virker i op til 24 timer, skal du ikke bruge den som en almindelig håndsprit. Du kan nøjes med at bruge den 1 gang i døgnet, men da alle er forskellige, kan det afhænge af din perspiration. Ved udsatte steder eller i risikoperioder kan det anbefales at bruge Zoono Hånddesinfektion oftere. 

Anvendelse

Vask hænderne grundigt som normalt og tør dem. Fordel derefter 1-2 sprøjt alle steder på dine hænder. Massér skummet ind i hænderne indtil dine hænder er tørre. Produktet virker optimalt, når dine hænder er tørre, da det dermed binder sig til din hud.

Du finder mange flere svar på ofte stillede spørgsmål på vores FAQ-side.