Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray

Forbliver aktiv i op til 30 dage på overflader

Zoono Desinfektionsspray virker aktivt på overflader i op til 30 dage. De aktive stoffer vaskes ikke væk med yderligere rengøring .

Coating-teknologi hindrer bakteriers udvikling

Zoonos unikke teknologi skaber en langtidsvirkende antimikrobiel overflade, der binder sig og derved beskytter mod bakterier og vira.

Kan bruges omkring mennesker, dyr og mad

Zoono er skrap mod bakterier, men mild mod mennesker og miljø. Brug trygt sprayen i områder med fødevarer, dyr og mennesker.

Fri for alkohol og andre skadelige kemikalier

Zoono Desinfektionsspray er vandbaseret uden skadelige stoffer og kemikalier. Spray derfor trygt derhjemme eller på arbejdet.

Zoono overfladedesinfektion skaber tryghed i hverdagen

Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray skaber en langtidsvirkende antimikrobiel overflade – med andre ord, binder den sig til f.eks. gulve og dørhåndtage og forbliver aktiv i op til 30 dage. Sprayen beskytter mod en lang række sygdomsfremkaldende bakterier og virus. Zoono Desinfektionsspray er ideel til hjemmet og arbejdet, hvor man ofte finder mange bakterier og vira. 

Anvend Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray som et supplerende middel til din rengøringsrutine. Teknologien Z-71, der påfører et permanent lag på overflader, er aktivt i op til 30 dage – og selvom du fortsætter med din almindelige rengøring, efter desinfektionssprayen er tør, forbliver den stadig aktiv. 

Zoonos Z-71-teknologi er både testet og dokumenteret mod bekæmpelse af bakterier og vira – tests har bevist, at teknologien er 99,99 % effektiv mod en lang række vira, bl.a. feline coronavirus, et anerkendt surrogat til COVID-19.

Zoono beskytter mod COVID-19

Zoono’s Z-71 Microbe Shield-teknologi er testet 99,99 % effektiv mod feline coronavirus, surrogatet for COVID-19. Resultaterne bekræfter at Z-71-teknologien, som findes i Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray er succesfuld i kampen mod COVID-19. 

Da Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray virker på overflader i op til 30 dage, er den det perfekte supplement til den daglige rengøring og hygiejne.

Zoonos teknologi er testet og dokumenteret i overensstemmelse med Miljøstyrelsens anbefalinger. Produkterne er også dermatologisk testet.

Zoono gør dig tryg på job

COVID-19 har påvirket tusindvis af jobs på tværs af forskellige brancher, og det er vigtigt igen at føle sig tryg og sikker på arbejdet. God hygiejne og rengøring har aldrig været mere vigtig. 

Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray giver din arbejdsplads en mulighed for at få bugt med størstedelen af bakterier og vira, der sætter sig på steder som dørhåndtage, toiletter og andre berøringspunkter. Desinfektionssprayen er et stort skridt på vejen til at undgå yderligere smitte.

I kan bruge Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray med ro i sindet, da sprayen er mild og venlig over for mennesker og dyr. Den kan bruges i områder med fødevarer og er ikke hård mod huden, da den ikke indeholder skadelige kemikalier. 

Beskrivelse af Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray

Det helt ekstraordinære ved denne desinfektionsspray er coating-teknologien, Zoono’s Z-71 Microbe Shield, der har en langtidsholdbar effekt. Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray virker i op til 30 dage på overflader, også med fortsat almindelig rengøring og aktiv brug af området. Derudover indeholder desinfektionssprayen ikke skadelige kemikalier og kan bruges omkring fødevareområder.

 • Danner et antimikrobielt lag der fastgør sig til overfladen
 • Beskytter mod 99,99 % af bakterier i op til 30 dage
 • Ingen skadelige kemikalier
 • Skånsom mod mennesker
 • Kan bruges omkring områder med fødevarer
 • Testet mod feline Coronavirus (anerkendt surrogat til COVID-19) med en 99,99 % effektivitet

En helt særlig desinfektionsspray

Brug Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray efter rengøring for en vedvarende bakteriebeskyttelse. Den er universal og komplimenterer din eksisterende rengøring samt holder overflader bakteriefri i op til 30 dage. Leder du efter desinfektion til f.eks. hænder og krop, så er Zoono Body Hånddesinfektion og Zoono Body Femme Personlig Pleje & Desinektion perfekte valg.

Med desinfektionssprayens Z-71-teknologi, er den yderst effektiv, og i modsætning til almindeligt desinfektionsmiddel, forsvinder effekten ikke, når produktet tørrer. Via coating-teknologien kan Zoono Desinfektionsspray bekæmpe bakterier på overfladen i op til 30 dage – og du kan stadig vedligeholde din daglige, normale rengøring, da desinfektionssprayen hverken forsvinder eller vaskes af med den efterfølgende, almindelige rengøring.

Brug på/i:

 • Gulve
 • Køkkener/badeværelser
 • Døre og dørhåndtage
 • Andre almindelige berøringspunkter
 • Produktion
 • Medicinsk

INDEHOLDER IKKE SKADELIGE KEMIKALIER OG KAN BRUGES OMKRING MAD

Zoono All-Purpose Desinfektionsspray bruger ikke alkohol eller skadelige kemikalier til at dræbe bakterier, vira og svamp. Derudover har Zoono madsikkerhedsgodkendelse i både Australien og New Zealand, hvilket betyder at du kan bruge desinfektionssprayen i områder, hvor der håndteres mad, f.eks. i køkkenet.
Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray er altså skrap ved bakterier og virusser, men blid og mild for mennesker og miljøet.

Videnskabeligt bevist: Zoono-teknologi er effektiv mod 99,99 % af bakterier.

Anvendelse

Rengør de flader, som du ønsker at spraye. Sørg for at de er tørre, da Zoono binder og virker bedst på tørre overflader. Spray enten Zoono direkte på overfladen og lad tørre. Alternativt kan du spraye på en microfiber klud og fordele Zoono med kluden på det ønskede område. Når Zoono er tør virker beskyttelsen. Har du andre spørgsmål om Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev